Gratis erotiske fortællinger creampie sex


gratis erotiske fortællinger creampie sex

Hør frække lydhistorier og private optagelser af orgasmer. Du kan fjerne alle reklamer fra siden ved at gøre følgende: 1, opret en bruger 2, indsend en historie 3 - Gå til dine.

Afpresning  og trusler  kan også få helt uskyldige mænd og kvinder, til at foretage seksuelle handlinger som de bestemt ikke har lyst til. Sex i skoven, sex på kirkegården, sex på rastepladser og i biler. I nogle tilfælde er der tale om mindreårige, og så er der en advarsel på, men da det er fuldt ud lovligt at skrive fiktion om sex med mindreårige, har vi valgt at lade ordet være helt frit. Scat er betegnelsen for sex med lort. Her kan du læse frække noveller om utroskab, og få fornøjelsen uden at udleve det i virkeligheden. Er du til gummifetish, latex, eller lak og læder, er der også masser af finde på i kategorien bdsm og Fetish.

Her er ALT tilladt, og derfor kan du være helt sikker på, at finde en gratis sexnovelle eller erotisk historier, indenfor din yndlingsfantasi. Der er helt igennem lesbiske piger i lækker pigesex, men også biseksuelle piger som leger frækt og som gerne inviterer en mand med. Alt indenfor Det sorte univers Ligefra blid dominans, til hård afstraffelse. En uge i Bayern(2 siden bruger cookies, du kan læse mere om det her). Er du til de mere bizarre sexnoveller så finder du dem. Du finder dog også som regel også andre elementer af sex i disse noveller, men analsex har en fremtrædende rolle. Det kan være ægte shemales, dvs. Pigesex, homosex og bdsm. Ofte kvinder som har sex med en hund. Her på har vi sexnoveller som handler om sex alle mulige steder.

Mange kvinder fantaserer om at blive taget med magt voldtaget og her kan du få dine lyster styret, i fantasien. Transseksuel og shemales, transvestitter, sissy, leg med damelingeri, kjoler, parykker og make. Så nysgerrigheden er stor og her kan du få dine fantasier afprøvet. Vi har dyresex historier for enhver smag. Tvillingerne, en uge i Bayern(3 babsoman på date, nynne(7). Det er du ikke ene. Kvinder som dyrker sex med hest sutter hestepik og bliver kneppet af en stor hingstepik. Bdsm og Fetish, erotisk dominans. Tip: Du kan prøve Adgang for alle.

Kun fantasien sætter grænser. Analsex, analsex har fået en kategori for sig selv, da anal er temmelig populært. Pirrende erotiske fortællinger og noveller. I mange cuckold sexhistorier er manden tilskuer til sin kones sex med fremmed pik, andre gange kommer hun hjem og fortæller ham i detaljer hvad der er foregået. Alle sex noveller er gratis! Eller kneppes analt af en stor hund. Sexnoveller om transpersoner og personer som leger med køn. Incest sexhistorier, den mest populære genre indenfor sexnoveller og det største tabu. Vi udgiver historier hver dag. Indstillinger og vælg "Skjul reklamer kontakt, redaktionen eller, administrator.

.

Gratis erotiske fortællinger creampie sex

DANSK BONDAGE SEX PÅ STRANDEN

Læses lige nu, tip og Reklamer! Hanrejes / cuckolden har som regel en lille pik og konen må derfor finde elsker med en stor pik som virkelig kan tilfredsstille hende. Lyden af onani og orgasmer fylder rummet. Det er nogle som jeg, admin har sat på med vilje. Vi har en del superdygtige skribenter i denne genre, og garanterer, at det ikke er kedeligt.

Toiletsex handler ikke om sex på toilettet, men derimod om hvad man normalt gør på toilettet. I visse tilfælde spiser man afføringen, eller leger med den på anden vis. Vil du læse frække fantasier om  hvordan de udnyttes og afpresses til sex på de mest ydmygende måder, så er det her Voldtægt og tvang Uden grænser og derfor får du de mest hardcore voldtægtshistorier her. Det er et lille program, som kan læse teksten højt for dig. Her kommer løbende flere danske lydnoveller, har du lysten og evnen til at indtale/oplæse en lydnovelle?

Får slikket fisse af hund, sutter hundepik, og bliver kneppet af hund. Mange vil gerne prøve at sutte pik på en mand, eller blive kneppet analt. Jomfru / Første gang, en ung pige mister sin mødom og en ung mand oplever sin første gang med en pige. Slavetøser sadister og masochister. . Vi har mange sexnoveller i denne genre, og det er tydeligt, at mange heteroseksuelle mænd, har fantasier om homosex, og om at prøve sex med en anden mand.

De markerede historier, vil blive grå i højre spalte, samt i oversigten af historier. Også mænd som knepper en ko, hest, eller får pikken eller røvhullet slikket af en hund. Klassikeren om den utro kone / hotwife, som ydmyger sin mand ved at gøre ham til hanrej. Har du en behagelig stemme, og er din lydnovelle indtalt med et fornuftigt lydudstyr, er du velkommen til at sende den indtalte novelle til os, efter du har sendt den, vil vi vurderer at lyden er i ok kvalitet, hvis den bliver. Fælles er dog, er det er pigerne som forkæles, så masser af fisseslik og dildoer indgår i disse frække historier. At høre en fremmede onannere og få orgasme, er på en og samme tid grænseoverskridende og tiltrækkende. Hvis en sexnovelle indenfor en af de andre genrer har en lækker analsex scene, vil vi ofte også placere den her.

Kvinder som har en pik og bryster, eller det kan være mænd som leger kvinder, ved at klæde sig på som kvinder. Pulsen stiger - hjertet banker. Nyeste 10, en uge i Bayern(5 kahytsjomfru for en uges tid(3). Samt unge piger / frække Lolitas  og modne mænd. Det handler om at prøve sex første gang, med en anden person. Eller et frækt par som inviterer en ekstra pige med i sengen. .

Her pisser man på hinanden, drikker urin, eller bruger en mund som toilet til at tisse. Alle betegnelser for sex med dyr. Pigesex og lesbisk, sexhistorier om frække piger som hygger sig med hinanden, er en populær genre. Sobert men også drøn uartigt. En af de mest populære kategorier, tænk bare på Fifty Shades of Gray. Det hænder at manden får lov at slikke sin utro kone ren, efter at hun har fået fremmed pik og sperm i fissen. Du er nu fluen på væggen - Lyt til din nabos, kollegas.

Gratis erotiske fortællinger creampie sex